Koop en verkoop

Koop

Het kopen van een bedrijfspand is voor een ondernemer een veilige beslissing. Naast de vraag naar de ruimte en de locatie die voldoet aan het programma van eisen, brengt dit financi├źle en fiscale aspecten met zich mee. Het kopen van bedrijfspand is het einddoel van een zoekopdracht, waar wij ondernemers kunnen begeleiden. Wij kopen regelmatig winkelruimte, horecaruimte, kantoorruimte en bedrijfsruimte aan, soms inclusief de onderneming. Dit doen wij landelijk. Wij weten vanuit onze marktkennis, ervaring en relatienetwerk vaak als eerste wat er beschikbaar is of nog komt. Wij kennen de juiste locaties en – prijzen. Wij adviseren bij het opstellen van het programma van eisen en stellen deze waar nodig bij. Wij verzorgen het kooptraject tot aan de levering bij de notaris. Voor vragen die verder gaan dan onze reguliere kennis,

Verkoop

Het verkopen van bedrijfspanden vereist een intensieve voorbereiding. Als verkopende partij ben je verplicht om kopers goed te informeren over alle bekende zijnde informatie met betrekking tot een pand. Het gaat hier om de onderhoudstoestand en de tekorten, maar tevens om de publiek- en priv├ęsituatie. Zijn er erfdienstbaarheden gevestigd? Zijn er kwalitatieve verplichtingen? Wat is de vigerende bestemming? Is er sprake van een erfpacht? enzovoort. Wij verkopen alle typen bedrijfsmatig vastgoed; winkelruimten, horecaruimten, kantoorruimten en bedrijfsruimten.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij onze dienstverlening nader toelichten en aan de hand daarvan u een op maat gesneden offerte doen toekomen. Onze offertes gaan van een waardevolle prijsadvies, een uitgebreid marketingadvies en een duidelijk stappenplan waarmee wordt gewerkt.

Koop en verkoop O&G Bedrijfsmakelaars