Huur en verhuur

Huur

Vanuit een van onze specialismen, het begeleiden van zoekende partijen, huren we voor onze opdrachtgevers winkelruimte, horecaruimte , kantoorruimte en bedrijfsruimte aan. Dit doen wij landelijk. Vanuit onze marktkennis, ervaring en relatienetwerk weten wij vaak als eerste wat er beschikbaar is of nog komt. Wij kennen de juiste locaties en huurprijzen. Wij adviseren in het opstellen van het programma van eisen en stellen gedurende de zoektocht de eisen, waar nodig, bij. Vanuit onze juridische kennis zorgen wij voor een gedegen contractvorming en behoeden wij opdrachtgevers voor de “ kleine lettertjes” in de contracten.

Verhuur

Via ons netwerk van opdrachtgevers krijgen wij regelmatig verzoeken om panden in verhuur te nemen. Dit betreft; winkel-, horeca-, kantoor- en bedrijfsruimten. Regelmatig hebben wij panden met een maatschappelijke bestemming in de verhuur.
Winkel- en horecaruimte op A1/ A2 locaties nemen wij landelijk in de verhuur. Wij beperken ons tot de regio Groot- Amsterdam als het om kantoor – en bedrijfsruimte gaat.

Door middel van het intranet van de NVM hebben wij toegang tot Fundainbusiness en kunnen daarmee de te huur staande panden breed onder de aandacht brengen.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij onze dienstverlening nader toelichten en aan de hand daarvan u een op maat gesneden offerte doen toekomen. Onze offertes gaan vergezeld van een onderbouwd prijsadvies, een uitgebreid marketingadvies en een duidelijk stappenplan.

Huur en verhuur O&G Bedrijfsmakelaars