Huur en verhuur

Huur

Vanuit een van onze specialismen, het begeleiden van zoekende partijen, huren wij voor onze opdrachtgevers winkelruimte, horecaruimte, kantoorruimte en bedrijfsruimte aan. Dit doen wij landelijk. Vanuit onze marktkennis, ervaring en relatienetwerk weten wij vaak als eerste wat er beschikbaar is of nog komt. Wij kennen de juiste locaties en huurprijzen. Wij adviseren bij het opstellen van het programma van eisen en stellen de zoektocht de eisen, waar nodig, bij. Vanuit onze juridische kennis zorgen wij voor een omvangrijke contractvorming en behoeden wij opdrachtgevers voor de “kleine lettertjes” in de contracten.

Verhuur

Via ons netwerk van opdrachtgevers krijgen wij regelmatig kostbare panden in verhuur te nemen. Dit betreft; winkel-, horeca-, kantoor- en bedrijfsruimten. Regelmatig hebben wij panden met een maatschappelijke bestemming in de verhuur.
Winkel- en horecaruimte op A1/ A2 locaties nemen wij landelijk in de verhuur. Wij onderscheiden ons tot de regio Groot-Amsterdam als het om kantoor – en bedrijfsruimte gaat.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij onze dienstverlening nader toelichten en aan de hand daarvan u een op maat gesneden offerte doen toekomen. Onze offertes gaan van een waardevol prijsadvies, een uitgebreid marketingadvies en een duidelijk stappenplan.

Huur en verhuur O&G Bedrijfsmakelaars