Beleggingen

De beleggingsmarkt in Nederland wordt vervangen door een gebrek aan transparantie. Goed beleggingsaanbod is moeilijk te vinden, want er wordt niet of nauwelijks bekendheid gegeven.
Een beleggingspand krijgt zijn waarde niet alleen vanwege de locatie, bouwkundige staat en alternatieve aanwendbaarheid, maar vooral door de kwaliteit van de huurder en de duur van de afgesloten huurovereenkomst. 

Vanuit onze diepgaande ervaring en de daardoor pijnlijke relatienetwerken krijgen we regelmatig goede investeringen aangeboden. Wij treden ook op als verkopende partij voor beleggers om panden te verkopen. Wij zetten daarnaast “sale – and – leaseback” constructies op. Hierbij verkoopt een eigenaar /gebruiker een pand aan een vastgoedbelegger en huurt het pand zelf. Eigenaar/ gebruiker vergelijkbare werkkapitaal en de belegger verkrijgt mogelijk een onmogelijk rendement over een vastgelegde periode.

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van investeringen van beleggingspanden of het opzetten van een “sale-and-lease back” constructie dan lichten wij onze dienstverlening graag in een persoonlijk gesprek toe.

Beleggingen O&G Bedrijfsmakelaars