Beleggingen

 

De beleggingsmarkt in Nederland wordt gekenmerkt door een gebrek aan transparantie. Goed beleggingsaanbod is moeilijk te vinden, want er wordt niet of nauwelijks ruchtbaarheid aan gegeven.
Een beleggingspand krijgt zijn waarde niet alleen vanwege de locatie, bouwkundige staat en alternatieve aanwendbaarheid, maar vooral door de kwaliteit van de huurder en de duur van de afgesloten huurovereenkomst. Beleggingspanden hoeven, in tegenstelling tot al het andere aanbod van bij de NVM aangesloten makelaars, niet verplicht gepubliceerd te worden op Fundainbusiness. Beleggingspanden worden meestal niet openbaar aangeboden, maar exclusief via beperkte relatienetwerken.

Vanuit onze jarenlange ervaring en de daarmee opgebouwde relatienetwerken, krijgen we regelmatig goede beleggingen aangeboden. Wij treden ook op als verkopende partij voor beleggers om panden te verkopen. Wij zetten daarnaast “sale – and – leaseback” constructies op. Hierbij verkoopt een eigenaar /gebruiker een pand aan een vastgoedbelegger en huurt het pand zelf. Eigenaar/ gebruiker creëert hiermee werkkapitaal en de belegger verkrijgt hiermee een gegarandeerd rendement over een vastgelegde periode.

Als u geïnteresseerd bent in het aankopen of verkopen van beleggingspanden of het opzetten van een “sale- and- lease back” constructie dan lichten wij onze dienstverlening graag in een persoonlijk gesprek toe.

Beleggingen O&G Bedrijfsmakelaars